Banner


ELÉRHETŐSÉGÜNK!

KÉRDÉSSEL, ÉSZREVÉTELLEL, KÉRÉSSEL NYUGODTAN FORDULJATOK HOZZÁM A KÖVETKEZŐ E-MAIL CÍMEN:

sunrise01@citromail.hu

2010. augusztus 8., vasárnap

VÁMPÍRTÚRA A FÖLDKÖRÜL+BALCKSTAYLE (Forrás: BRAVO-Vámpír Extra)

VÁMPÍRTÚRA A FÖLDKÖRÜL

MOST MEGMUTATOM NEKTEK, HOVA IS KELL 
ELZARÁNDOKOLNOTOK, HA TÉNYLEG MINDEN 
GONDOLATOTOK CSAK A VÉRSZÍVÓK KÖRÜL FOROG!

Városnézés 1. (AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK)

FORKS
A VILÁG MINDEN PONTJÁRÓL
TÓDULNAK IDE AZ EMBEREK,
HOGY BEJÁRJÁK A HELYSZÍNT.

Forks, Forks, te csodás! Itt nincs túl sok napfény, és szinte mindig esik az eső. Azt már mindenki tudja, hogy ez nem csak a Twilight-könyvekben és- filmekben van így - Forks ugyanis létező hely! A kisváros komoly gondokkal küzdött, de aztán jött a szerencsés fordulat: beütött az Alkonyat-láz, és a település - nem kevés munkával - igazi vámpírparadicsommá alakult át. A világ minden tájáról tódulnak ide az emberek, hogy bejárják a helyszínt - még úgyis, hogy tudják: a filmet nem itt forgatták. Némi átalakítás után ugyanis a kisváros majdnem pontos mása lett a filmben látottaknak. Természetesen mindig tele van turistákkal, úgyhogy lehet, hogy nagy lesz a lökdösődés, ha arra jártok!

Shopping

BOUTIQUE DU VAMPYRE, NEW ORLEANS

New Orleansban az év minden napján vámpírkodhat az ember! Simán megeshet, hogy belebotlunk egy boltba, ahol a legjobb vámpíros cuccokat újíthatjuk be. Kistesónknak például remek vétel lehet ez a vámpírfogas Drakula-maci, ami inkább cuki, mint félelmetes.

Mozi

VÁMPÍRFILM-FESZTIVÁL, NEW ORLEANS

Minden évben egyszer elszabadul a pokol New Orleansban. Október végén ugyanis mindig jön a nagy vámpírfilm-fesztivál, ahol a vérre éhezők hajnaltól hajnalig gubbaszthatnak a sötét, hűtött mozitermekben, véres filmeket bámulva. De nem csak a moziról szól a fesztivál, hiszen akadnak itt partik is, sőt még vámpírfelvonulást is rendeznek.

Városnézés 2. (Európa)

MONTEPULCIANO


Folytassuk Olaszországban a városnézést, ugorjunk is át Toszkánába, Montepulciano városába. Az Újhold végső jelenetei ugyanis itt forogtak, így megtalálhatjuk az óratornyot is, amelynek kapujába ugyebár Edward kiállt egy kis napfényben csillogásra, de nem számított a szökőkúton átvágtató Bellára. 

Kastélylátogatás

TÖRCSVÁRI KASTÉLY, ROMÁNIA

Ugorjunk át Erdélybe, és nézzük meg Drakula születési helyét. Állítólag nem lesz egyszerű dolgunk, ha nem bírjuk a vámpírhangulatot. Persze a merészek ettől még simán útnak indulhatnak, pláne ha azt is eláruljuk, hogy a valóságban ez is csak egy turistacsalogató, hiszen nincs is igazán köze a grófhoz, mivel igazából sosem élt itt, csak néhányszor ellátogatott ide. A hely viszont profin össze van pakolva, úgyhogy már csak a hangulat miatt is érdemes csekkolni!

Ebéd

THE COUNT DRACULA CLUB, BUKAREST
OTT FIGYEL DRAKULA
GRÓF KLUBJA
AHOL MINDENT
MEGKAPSZ, AMIRE
CSAK VÁGYSZ.

A kastélyszemle után, ha valamilyen oknál fogva bulizni támadna kedvünk, továbbra is maradjunk Romániában, hiszen Bukarestben ott figyel Drakula gróf klubja, ahol mindent megkapsz, amire csak vágysz. Itt biztos nem kérdezik meg, hogy jól átsütve vagy véresen kéred-e a husit! Piros italok, vámpírnak öltözött csaposok, pincérek, sötétség, gyertyafény. Mi kell még?

Szundi

VÁMPÍRLAKOSZTÁLY, BUDAPEST

És végül a megfáradt vendég hazatér. De hol aludjon, ha még mindig vámpírhangulatban van? Egy magyar szálloda erre is tud megoldást, hiszen kialakítottak benne egy vámpírlakosztályt, ami ugyan egyáltalán nem olcsó, de az árban benne foglaltatik egy "véres" Welcome Drink is, valamint két jegy a Vámpírok bálja előadásra.


BLACKSTYLE

A VÁMPÍRMOZIK FŐHŐSEI A NYÁRI HŐSÉGBEN 
DIVATBA HOZTÁK A FEKETÉT. A SZTÁROKTÓL 
ELLESHETED AZOKAT AZ APRÓ STÍLUSTRÜKKÖKET
AMELYEKTŐL IGAZÁN DARK STÍLUSÚ LEHET A SZETTED.

NINA + EXTRA NŐIESSÉG

Nina Dobrev jól példázza, hogy Dark stílusban is lehet valaki különösen nőies. A titok a szuperszexi ruha: nem elég, hogy mini, de dekoltált is, amit még nőiesebbé tesz a nyaklánc és a magassarkú.

KOPPINTSD: A NŐIESSÉGET!

Fekete, hátul kivágott miniruha:
Amisu/New Yorker
Textil nyaklánc: H&M
Feket miniruha nyomott betéttel:
Springfield
































IAN + VAGÁNYSÁG


Mitől olyan darkos Ian Somerhalder, a Vámpírnaplók főszereplője szettje? Mert egyszerű: az örök sláger sosem megy ki a divatból, ezért a T-shirt+farmer összeállítás mindig menő. A fekete bőrdzseki és a borostás lazaság pedig ellenállhatatlanná teszi a sztárt.

KOPPINTSD: A VAGÁNYSÁGOT!

Kapucnis zakó: Fishbone/New Yorker
Rock T-shirt: New Yorker








ANNA + FEKETE ARANNYAL


A visszafogott Anna megjelenése még szigorúbbá válik a sötét színekben, ám az arany máris szelídít a fekete szín keménységén.

KOPPINTSD: A FEKETE-ARANY PÁROSÍTÁST!

Fekete bermuda: H&M
Saru, aranyszínű csattal: Deichmann
Kezeslábas, arany-kék dekoltázzsal: H&M










KRISTEN + ULTRAMINI

Kristen szívesen hord miniruhát, amivel kiemeli hosszú, karcsú lábait. Hófehér bőréhez azonban általában élénk feketét választ, ritkábban pirosat vagy indigókéket. Ruhája dekoltázsán vagy anyaghasználatában mindig akad valami extra.

KOPPINTSD: A MINIRUHÁT!

Sötétkék magassarkú: H&M
Csíkos mini: Guess
Bagoly kitűző: H&M
Cipzáros felső: Springfield






 ROBERT + SZAKADT STÍLUS

Robert a szakadt stílust testesíti meg, még akkor is, ha méregdrága ruhákat visel. Ez a szakadt vagányság most nagyon trendi, és azt sugallod vele, hogy csak magadra dobálod a ruháidat, nem is igazán érdekel, hogy nézel ki.

KOPPINTSD: A SZAKADT STÍLUST!

Szűk szárú, kopott farmer: Smog
Kockás zakó: Springfield
Fekete piképóló: Springfield









PAUL + ELEGANCIA

Paul Wesley a Vámpírnaplókból mindig a francia stílust testesíti meg: visszafogottan, stílusosan elegáns. Egy zakó, hozzá egy lezserül feldobott sál vagy hózentráger - és máris egyedi az összeállítás.

KOPPINTSD: A LEZSERSÉGET!

Hózentráger: New Yorker
Vékony nyári sál: Springfield
Szürke ing: Springfield









DAKOTA + CSIPKE

Az átlátszó csipke alatt testszínű selyem húzódik, hogy ne legyen átlátszó a ruha, amelyhez Dakota egy fekete színű, extra magassarkú cipőt választott. A cipőn lévő piros csík és a színészlány szőke haja töri meg a túlzott feketeséget.

KOPPINTSD: A CSIPKÉT - TOPBAN, HARISNYÁBAN, KIEGÉSZÍTŐKBEN!

Csipkés harisnya: Amisu/New Yorker
Fülecskés hajráf: H&M
Magassarkú cipő: Deichmann









A sztárok mindig nagyon trendin és elegánsan tudnak öltözni a legújabb divat szerint :) De nem is csoda ha van, aki felöltözteti őket, főleg a nagy események alkalmával, na és az sem utolsó, hogy minderre pénzük is van :) 
Remélem azért találtatok kedvetekre valót és a Vámpírtúra is tetszett. Már csak pénz kell és lehet indulni is :)

Legközelebb Film VS. Könyv! Tehát film kontra könyv. Az Alkonyat és az Újhold 7 legnagyobb különbségét olvashatjátok majd a könyvhöz képest. :) Ha érdekel, itt a helyetek! Bár nem tudom mért van mindenki kiakadva ezeken, hisz természetes, hogy egy filmbe nem lehet a legapróbb részekig beletenni mindent és ez kis változásokkal jár, de a lényeg akkor sem változott és az összes film fantasztikus lett. Igaz nekem az Eclipse a kedvencem. Szerintem eddig ez a legjobb :) De kinek mi. Nem igaz?

1 megjegyzés:

Darolyn írta...

:) A forksi köszöntőtábla képe kicsit a South Parkra emlékeztet:) Mikor várják az iskolabuszt:)
Jaj, Romániába szívesen elmennék:)

A segítségeteket szeretném kérni a cikkemhez. arra lennék kíváncsi, hogy milyen életkor között vagytok ti blog olvasók és blog írók? előre is köszsönöm!

Mielőtt közzéteszem a következő fejezetet(ami még csak most készül), feltegyem ismét az előző két fejezetet?

Hogy tetszik az oldal?

Nekem meg van elektronikusan a Vámpírnaplók 1-2 és a Bel Ami Robert Pattinson új filmjének könyv változata és arra lennék kíváncsi ezek közül melyiket olvasnátok szívesen az oldalon? Elektronikusan még nem olvastam őket, így nem tudom milyen a minőségük.

Helló! Már említettem, hogy a 2. fejezet több, mint 30 oldalas lett wordben, tagolva, ezért szeretném, ha ti döntenétek el nektek, hogy lenne jobb olvasni. Szavazzatok, mert csak rajatok múlik! :) Köszi! :)

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, aki szavazott :) Örülök, hogy tetszik a háttér. Akkor most egy darabig marad ez, sőt lehet ez lesz a végleges, mert szerintem is nagyon jó és illik a történethez is. :) Még egyszer köszönöm mindenkinek! :)

TETSZIK A HÁTTÉR?