Banner


ELÉRHETŐSÉGÜNK!

KÉRDÉSSEL, ÉSZREVÉTELLEL, KÉRÉSSEL NYUGODTAN FORDULJATOK HOZZÁM A KÖVETKEZŐ E-MAIL CÍMEN:

sunrise01@citromail.hu

2010. október 3., vasárnap

A Hónap sztárja + Indián horoszkóp (Forrás: Twilight sulinaptár)

Ashley Green

Ashley Michelle Green 1987. február 21-én született az USÁ-ban, Floridában. Indián horoszkópjegye a farkas.



Tizenhét éves volt, amikor otthonról Hollywoodba költözött szerencsét próbálni. Szülei és egyetlen öccse, Bob azóta is otthon, Jacksonwille-ben élnek, de gyakran meglátogatják Ashley-t.



Ugyanígy, otthoni, régi barátnői sokszor érkeznek látogatóba hozzá.

Az Alice Cullent alakító Asher (barátai így becézik őt) tizenhét évesen költözött Hollywoodba, hogy modellként fusson be karriert. Gyorsan kiderült azonban, hogy ehhez a maga 165 centiméterével túl alacsony. Ekkor tanácsolták neki, hogy próbálkozzon inkább a színészettel.



Elindult hát példaképe, Audrey Hepburn nyomdokain. Hiába volt azonban ugyanolyan gyönyörű szeme, mint a nagy színésznőnek, először csak kis szerepeket kapott. Két lakótársával egyik napról a másikra élt, és azon aggódott, ki tudja-e fizetni a lakbért. Ekkoriban félve ment be a meghallgatásokra, retteget a szereplőket válogató hatalmas, gonosz stúdióvezetőktől.



Így ment el a Twilight-film válogatására is. Bella szerepére jelentkezett, nagyon izgult, és végül Alice Cullen lett belőle. A forgatás fárasztó volt ugyan, de Ashley nagyon élvezte. Egyetlen dologgal gyűlt meg a baja: meg kellett tanulnia úgy ütni el a baseball labdát, ahogyan egy profi játékos tenné. Ez pedig nehezebb, mint amilyennek tűnik!



A film óriási sikere után gyökeresen megváltozott az élete. Nem csak az albérlet díja miatt nem kell aggódnia, és alig akad mostanában egy szabad napja, de már magabiztosan megy egy-egy szereplőválogatásra, és nem fél a filmstúdiók moguljaitól. Már látja, hogy kezdetektől fogva ilyen magabiztosnak kellett volna lennie, hiszen nem is volt mitől rettegnie. Nem szeretné, ha beskatulyáznák, és csak szép, buta nőket játszana, ezért igyekszik okosan válogatni a felkínált szerepek közül.



A szingli Ashley a magánéletben is tart a beskatulyázástól. Vár a szerelemre – de nem a nagy, romantikus, fellángoló fajtára. Inkább érezné magát jól egy laza, vidám, de teljesen őszinte kapcsolatban, mint egy olyan fiúval, aki úgy tesz, mintha mindent odaadna érte, és közben kisajátítja. Nagyon szabad és önálló lány, utálja azt is, ha egy fiú féltékeny rá – szerinte ez természetes érzés, de mindenkinek uralkodnia kell rajta.



Indián horoszkóp

Kígyó (X. 23. – XI. 22.)

Erénye: elszánt.

Hibája: képtelen kompromisszumot kötni.

A kígyó minden körülmények között feltalálja magát, minden szorult helyzetből kisiklik, és mindig képes megújulni. Többet akar tudni, mint ami szemmel látható. Nemcsak a tudományok érdeklik, de a lélek, a hit és a mágia rejtelmei is. Rendkívül elszánt, akaratát minden esetben érvényesíti. Ha egy célt kitűz maga el, azt tűzön-vízen át véghez is viszi. Reakciói hevesek, kiszámíthatatlanok, a vitákban a kompromisszumot sem fogadja el.


A Twilight szereplői közül a jegy szülötte: Jamie Campbell Bower (Caius Volturi)

Nincsenek megjegyzések:

A segítségeteket szeretném kérni a cikkemhez. arra lennék kíváncsi, hogy milyen életkor között vagytok ti blog olvasók és blog írók? előre is köszsönöm!

Mielőtt közzéteszem a következő fejezetet(ami még csak most készül), feltegyem ismét az előző két fejezetet?

Hogy tetszik az oldal?

Nekem meg van elektronikusan a Vámpírnaplók 1-2 és a Bel Ami Robert Pattinson új filmjének könyv változata és arra lennék kíváncsi ezek közül melyiket olvasnátok szívesen az oldalon? Elektronikusan még nem olvastam őket, így nem tudom milyen a minőségük.

Helló! Már említettem, hogy a 2. fejezet több, mint 30 oldalas lett wordben, tagolva, ezért szeretném, ha ti döntenétek el nektek, hogy lenne jobb olvasni. Szavazzatok, mert csak rajatok múlik! :) Köszi! :)

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, aki szavazott :) Örülök, hogy tetszik a háttér. Akkor most egy darabig marad ez, sőt lehet ez lesz a végleges, mert szerintem is nagyon jó és illik a történethez is. :) Még egyszer köszönöm mindenkinek! :)

TETSZIK A HÁTTÉR?