Banner


ELÉRHETŐSÉGÜNK!

KÉRDÉSSEL, ÉSZREVÉTELLEL, KÉRÉSSEL NYUGODTAN FORDULJATOK HOZZÁM A KÖVETKEZŐ E-MAIL CÍMEN:

sunrise01@citromail.hu

2011. augusztus 1., hétfő

A Hónap Sztárja + Indián horoszkóp! (Forrás: Twilight sulinaptár)

Sziasztok! Hát sajnálattal tájékoztatok mindenkit, hogy ebből a rovatból ez volt az utolsó bejegyzés, ugyanis Alex Meraz-zal véget ér A Hónap Sztárja rovat. Ő az utolsó Twilight sztár, aki szerepel a sulinaptárban, mivel augusztusig tart az egész. Remélem következő évre is lesz ilyen naptár :) A Maximák rovat továbbra is tart, úgyhogy nem maradtok olvasni való nélkül. Remélem élveztétek és hasznos volt mindenki számára ez a rovat. Igyekszem kitalálni majd valami újat. :)


Alex Meraz

Alejandro Meraz 1985. Január 10-én született az USA-beli Arizonában, Mesában. Jegye az indián horoszkóp szerint lúd.


A purepecha (tarasco) bennszülött indián törzs leszármazottja. Ősei a mexikói Michoacán terület északnyugati részét lakták. Ő egy vietnámi lányt vett feleségül, Kimet. Egy fiúk született, Somak.

Alex sokoldalú egyéniség, táncos, színész és küzdősportoló, de emellett képzett képzőművész, festő és illusztrátor is.


A filmkészítés során a legjobban a forgatás előtti kemény edzéseket élvezte, és a szikláról a vízbe ugrós jelenetet. A filmesek mindenáron azt akarták, hogy kaszkadőrök végezzék el a farkasok helyett az ugrást, de Alex ellenállt. A legizgalmasabb számára éppen az volt, hogy maguk játszhatták el a veszélyes jeleneteket is.

A vérfarkasok falkájában ő volt a legidősebb színész, ezért ő lett a forgatáson a falka nem hivatalos vezére. A többiek felnéztek rá, és nagyon szerették, mert jókat lehetett vele hülyéskedni. A felesége egyenesen azt nyilatkozta róla, hogy Alex egy nagy, kedves bohóc. Rendetlen, folyton szanaszéjjel hagyja a ruháit a lakásban, főleg, amikor sokat utazik. Néha elvéti a betűket is, a helyesírása borzasztó. Összességében azonban egy csodálatosan szórakoztató, kedves és közvetlen ember.


Alex a Twilight előtt öt filmben szerepelt már, háromban harcost alakított, kettőben pedig táncosként jelent meg.

A Twilight forgatásának szüneteiben Alex folyton Taylor Lautnerrel edzett. Küzdősportos trükköket beszéltek meg, edzéstippeket adtak egymásnak. A színészi munkáról viszont nem beszéltek: mindkettőjük számára tele volt újdonsággal a forgatás. Taylor szerepe a New Moonban sokkal fontosabb lett, mint a Twilightban volt, Alex pedig igyekezett, hogy helytálljon első nagy filmes szerepében, Paulként, a vad farkasemberként.

Paul bundája csillogó, ezüst színű. Ő a legvérmesebb a vérfarkasok közül. Amikor Bella feltűnik a falka gyűlésén, ő az, aki megtámadja. Őt látja Bella leugrani a szirtről a tengerbe, és ő is részt vesz az Emmett elleni harcban.

Indián horoszkóp

Barnamedve (VIII. 22 – IX. 21.)

Erénye: kötelességtudó, pedáns.

Hibája: szigorú, kritikus.

A barnamedve hatalmas, erős. Sokan azt állítják, nem tanácsos a közelébe menni, mások viszont szelídnek, bájosnak tartják. A jegy szülötte jó esetben igazságos, ha azonban átesik a ló másik oldalára, túlzottan kritikus is lehet. Soha nem akar a középpontba kerülni, inkább a háttérbe húzódva, szorgalmasan teszi a dolgát. Mindent pontosan megtervez, mert nem szereti a meglepetéseket. Már csak azért sem, mert a váratlan helyzetekben elbizonytalanodik.

A Twilight szereplői közül a jegy a szülötte: Christian Serratos (Angela Weber)

Nincsenek megjegyzések:

A segítségeteket szeretném kérni a cikkemhez. arra lennék kíváncsi, hogy milyen életkor között vagytok ti blog olvasók és blog írók? előre is köszsönöm!

Mielőtt közzéteszem a következő fejezetet(ami még csak most készül), feltegyem ismét az előző két fejezetet?

Hogy tetszik az oldal?

Nekem meg van elektronikusan a Vámpírnaplók 1-2 és a Bel Ami Robert Pattinson új filmjének könyv változata és arra lennék kíváncsi ezek közül melyiket olvasnátok szívesen az oldalon? Elektronikusan még nem olvastam őket, így nem tudom milyen a minőségük.

Helló! Már említettem, hogy a 2. fejezet több, mint 30 oldalas lett wordben, tagolva, ezért szeretném, ha ti döntenétek el nektek, hogy lenne jobb olvasni. Szavazzatok, mert csak rajatok múlik! :) Köszi! :)

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, aki szavazott :) Örülök, hogy tetszik a háttér. Akkor most egy darabig marad ez, sőt lehet ez lesz a végleges, mert szerintem is nagyon jó és illik a történethez is. :) Még egyszer köszönöm mindenkinek! :)

TETSZIK A HÁTTÉR?