Banner


ELÉRHETŐSÉGÜNK!

KÉRDÉSSEL, ÉSZREVÉTELLEL, KÉRÉSSEL NYUGODTAN FORDULJATOK HOZZÁM A KÖVETKEZŐ E-MAIL CÍMEN:

sunrise01@citromail.hu

2011. május 5., csütörtök

A Hónap Sztárja + Indián horoszkóp! (Forrás: Twilight sulinaptár)

Kiowa Gordon
Kiowa Gordon 1990. március 25-én született az Arizona állambeli Peach Springben.

Őslakos indián származású, a hualapai törzs tagja. Népe horoszkópja szerint sólyom jegyű.

Nyolcan vannak testvérek, ő a második legfiatalabb. A középiskola óta színitanodákban képzi magát, édesanyja nyomdokain, aki szintén színésznő. Koiwa első igazi szerepe Embry Call a New Moonban. A válogatásra maga Stephenie Meyer hívta el: ugyanabba a templomba jártak ugyanis. Az írónő ott szólította meg a fiút, mert úgy gondolta, jól illene a filmbeli indiánok közé. Ő a legvékonyabb a vérfarkasok között, de a legmagasabb is (182 cm).

A filmben Jacob Black jó barátja, imád vele motorozni, jó érzéke van a gépekhez. Átváltozása előtt Jacobbal együtt próbálja megérteni, mi történik a törzs idősebb srácaival, majd amikor ő is átváltozik, először kerülnie kell régi barátját, mert nem mondhatja el neki az igazat. Később azonban újra közel kerül Jacobhoz, és kitart mellette még akkor is, amikor a barátja sorra szegi meg Belláért a törzs szabályait. Embry jókedvű, játékos, mégis visszafogott indián srác.

A forgatás elején számítógépes felvételeket, úgynevezett cyberscant készítettek róla, ami alapján megrajzolták a farkassá változásának animációját – ő szürke, fekete foltos bundát kapott.

Ezután háromhét kemény edzés következett, személyi trénerrel. Ezalatt a srácok nagyon jól összebarátkoztak. Kiowa szerint a forgatás végére úgy érezték, mintha testvérek lennének.

Számára a híresség hozott jót és rosszat is. Azt mesélte, volt néhány lány, aki a hátára tetováltatta a nevét, még mielőtt a New Moon filmet vetíteni kezdték volna a mozikban. Azután azt remélte, tetszeni fog a lányoknak az alakítása, különben el kellett volna távolítaniuk a tetkót.

Most, hogy híres lett, az emberek azt hiszik, ő is gazdag, többen pedig színészleckéket szeretnének tőle venni – pedig szerinte még neki magának is rengeteget kell tanulnia.

Ugyanakkor azóta már barátnője is van, a lány Kaiulaninának hívják. Kiowa Los Angelesbe költözött, és a barátaival zenekart alapított, a banda neve Touché.


Indián horoszkóp

Szarvas (V.21. – VI. 20.)

Erénye: sokoldalú, mozgékony.

Hibája: felületes.

Energikus, mozgékony alkat, állandóan az új dolgokat kutatja. Szinte minden érdekli, egy dologgal azonban nem tudja hosszabb ideig lekötni magát, végül soha semmire sincs ideje. Gyakran változtatja a véleményét – számára ez természetes –, de soha sem érdekből teszi. Könnyen szót ért bárkivel, jó társasági ember. Munkájában is csak akkor várható el hűsége, ha megmarad személyes szabadsága.




A Twilight szereplő közül a jegy szülötte: Elisabeth Reeser ( Esme Cullen)

Nincsenek megjegyzések:

A segítségeteket szeretném kérni a cikkemhez. arra lennék kíváncsi, hogy milyen életkor között vagytok ti blog olvasók és blog írók? előre is köszsönöm!

Mielőtt közzéteszem a következő fejezetet(ami még csak most készül), feltegyem ismét az előző két fejezetet?

Hogy tetszik az oldal?

Nekem meg van elektronikusan a Vámpírnaplók 1-2 és a Bel Ami Robert Pattinson új filmjének könyv változata és arra lennék kíváncsi ezek közül melyiket olvasnátok szívesen az oldalon? Elektronikusan még nem olvastam őket, így nem tudom milyen a minőségük.

Helló! Már említettem, hogy a 2. fejezet több, mint 30 oldalas lett wordben, tagolva, ezért szeretném, ha ti döntenétek el nektek, hogy lenne jobb olvasni. Szavazzatok, mert csak rajatok múlik! :) Köszi! :)

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, aki szavazott :) Örülök, hogy tetszik a háttér. Akkor most egy darabig marad ez, sőt lehet ez lesz a végleges, mert szerintem is nagyon jó és illik a történethez is. :) Még egyszer köszönöm mindenkinek! :)

TETSZIK A HÁTTÉR?