Banner


ELÉRHETŐSÉGÜNK!

KÉRDÉSSEL, ÉSZREVÉTELLEL, KÉRÉSSEL NYUGODTAN FORDULJATOK HOZZÁM A KÖVETKEZŐ E-MAIL CÍMEN:

sunrise01@citromail.hu

2011. február 1., kedd

A Hónap Sztárja + Indián horoszkóp! (Forrás: Twilight sulinaptár)

Dakota Fanning
Dakota Fanning a New Moonban játssza Jane, a Volturi egy különleges képességgel megáldott őrének szerepét. Azonnal elvállalta a szerepet, amikor felkérték rá, pedig akkor még nem is olvasta a Twilight-könyveket. Már akkor is jó barátságban volt viszont Kristen Stewarttal, akivel a The Runaways című filmben már forgatott együtt, és Taylor Lautnerrel is.




Dakota, becenevén Kota 1994. február 23-án született az USÁ-ban. Az indián horoszkóp szerint a jegye a farkas. Egy húga van, Elle, ő is színészkedik. Tehetségére már otthon és az oviban felfigyeltek. Korához képest nagyon érett volt, kétévesen már tudott olvasni egy kicsit. Sokszor gyűrt a pólója alá párnát vagy pokrócot, és azt játszotta, hogy terhes – a kishúga lett a babája. 2002-ben, amikor a producerek megismerték, egy csapásra Hollywood legkeresettebb gyerekszínészévé vált. Ekkor családjával együtt Los Angelesbe költözött. Szabadidejében zongorázni tanul, balettórákra jár, nagyon szeret kötni és babákat gyűjt.




Dakota imádja a forgatásokat, és őt is mindenki szereti. A Világok harca felvételein Tom Crusie-tól mobilt és iPodot kapott ajándékba, Robert De Nerotól a Bújócska forgatásán pedig egy babát. Az álmodozó munkálatai után a filmben az apját játszó Kurt Russel egy lovat vett neki, amin Dakota azóta is sokat lovagol. Ő sálat kötött ajándékba nekik, sőt, Denzel Washingtonnak és Steven Spielbergnek is. Jó barátságban van John Travoltával is.





Dakota nagyon sok filmben és sorozatban játszott már, és ő adta Caroline, Kim Possible és Lilo hangját – sőt, egyszer még egy zavart földönkívüliét is!




Színészi munkáját sok díjjal jutalmazták. 2001-ben egy díjkiosztó gálán még a mikrofont sem érte el, ezért Orlando Bloom emelte fel és tartotta, amíg ő elmondta a köszönőbeszédét. Pedig elég hosszú beszéd volt!




Dakota egyszerűen boldognak tartja magát, amiért ilyen korán rátalált arra, amit igazán szeret, és amiben tehetséges. Suliba járni a forgatások és az ezzel járó sok utazás miatt nem tud, magántanulóként, otthon tanul. Főiskolára vagy egyetemre is szeretne menni, de élete igazi célja a színészet. Később pedig rendezni is szeretne. 




Tagja a vöröskeresztnek, és cserkészkedik is. Minden alkalmat megragad, hogy segítsen bajba jutott vagy szerencsétlen sorsú gyermektársainak, akár a saját munkájával, akár a hírnevét felhsználva.





Indián horoszkóp

Farkas (II. 19. – III. 20.)

Erénye: érzékeny.

Hibája: lusta, befolyásolható.

A farkas hol félelmetes, hol pedig félénk, attól függően, hogy kivel áll szemben. Ennek azaz oka, hogy érzékenyen reagál mások reakcióira, talán még a gondolataikban is tud olvasni. Fél kimutatni az érzelmeit, mivel úgy hiszi, ettől sebezhetővé válik. Néha szüksége van egy kis magányra, amikor nyugodtan átgondolhatja terveit. Rendkívül melegszívű, érzelmes és segítőkész.



A Twilight szereplő közül a jegy szülötte: Ashley Green (Alice Cullen), és Dakota Fanning (Jane)

Nincsenek megjegyzések:

A segítségeteket szeretném kérni a cikkemhez. arra lennék kíváncsi, hogy milyen életkor között vagytok ti blog olvasók és blog írók? előre is köszsönöm!

Mielőtt közzéteszem a következő fejezetet(ami még csak most készül), feltegyem ismét az előző két fejezetet?

Hogy tetszik az oldal?

Nekem meg van elektronikusan a Vámpírnaplók 1-2 és a Bel Ami Robert Pattinson új filmjének könyv változata és arra lennék kíváncsi ezek közül melyiket olvasnátok szívesen az oldalon? Elektronikusan még nem olvastam őket, így nem tudom milyen a minőségük.

Helló! Már említettem, hogy a 2. fejezet több, mint 30 oldalas lett wordben, tagolva, ezért szeretném, ha ti döntenétek el nektek, hogy lenne jobb olvasni. Szavazzatok, mert csak rajatok múlik! :) Köszi! :)

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, aki szavazott :) Örülök, hogy tetszik a háttér. Akkor most egy darabig marad ez, sőt lehet ez lesz a végleges, mert szerintem is nagyon jó és illik a történethez is. :) Még egyszer köszönöm mindenkinek! :)

TETSZIK A HÁTTÉR?