Banner


ELÉRHETŐSÉGÜNK!

KÉRDÉSSEL, ÉSZREVÉTELLEL, KÉRÉSSEL NYUGODTAN FORDULJATOK HOZZÁM A KÖVETKEZŐ E-MAIL CÍMEN:

sunrise01@citromail.hu

2010. november 2., kedd

A Hónap Sztárja + Indián Horoszkóp (Forrás: Twilight Sulinaptár)

Kellan Lutz



Kellan egy észak-dakotai kisvárosban született 1985. március 15-én. Az indián horoszkóp szerint a sólyom jegyében.




Hat testvére van, őt fiú és egy lány. Szülővárosa egy nagy nemzeti park mellett fekszik, agy nem is csoda, hogy Kellan már nagyon fiatal korában kalandozni kezdett a természetben. Sokat vadászott, túrázott és síelt a hegyekben. Kalandvágya azóta is hajtja: nagyon szeret vadvízi evezni, ejtőernyőzni, siklóernyőzni, snowboardozni és motocross versenyezni.



Egy évbe ő lett Arizona ifjúsági biliárdbajnoka. Kedvenc helye Dél-Afrika – egyszóval a srác igazi akcióhős. Nagyon szeret élni. Mindent ki szeretne próbálni, igazi kaméleon. Ráadásul mindenben megtalálja a jót, és ki is élvezi.



Kellan nagyon komolyan vette a sulit, jól tanult, több ösztöndíjat is elnyert, és főiskolára ment. Nehéz döntés volt számára, amikor ott hagyta a tanulást, hogy a színészetnek szentelje az életét. Ezt a családja sem könnyen fogadta el, de Kellant a szíve a filmezéshez húzta, és ő elég bátor volt, hogy a saját útját járja. Színészként is ugyanolyan keményen képezte magát, mint azelőtt a suliban, szorgalmasan tanulta a mesterséget.





Folyékonyan beszél spanyolul, és latinul is elég jól tud. 




Eközben modellkedésből tartotta el magát. Ebben egy csapásra sikeres lett, az Abercrombie & Fitch például már az első alkalommal a katalógusa címlapjára tette Kellan képét. A srác több Levi’s farmer plakátján is megjelent.



Először sorozatokban szerepelt, A Gazdagok és szépekben, a CSI: New York-i helyszínelőkben, és a Visszatérésben. 2006-ban két filmszerepet is kapott. A két vígjátékba, a Talajfogás (Stick it!) és a Felvéve (Accepted) címűekben is kisfiús sármját csillogtatta meg, ezután azonban szerepkört váltott. A Szalagavató (Prom Night) és Deep Winter című filmekben, valamint a Gyilkos megszállás (Generation Kill) aorozatban már kemény férfiakat alakított. A Twilight-filmekben Emmett Cullent alakítja. Eredetileg Edward szerepére szeretett volna jelentkezni, de arra a meghallgatásra végül egy másik forgatás miatt nem tudott elmenni. Stephenie Meyer azt mondta róla, megölelni őt olyan volt, mintha tényleg vámpírt ölelt volna: Kellan teste a való életben is olyan kemény, mint a gránit.


 


Indián horoszkóp

Bagoly (XI. 23. – XII. 21.)

Erénye: idealista, bölcs.

Hibája: felfuvalkodott, nyughatatlan.

A bagoly a bölcsességet jelképező madár. Számára a függetlenség létszükséglet, kötöttségek nélkül él. Ha ráun valamire, azonnal tovább repül és keres valami érdekesebbet. Kitűnő beszélgetőpartner. Imád vitatkozni, ilyenkor teljesen megfeledkezik a hétköznapi dolgokról, annyival magával ragadja a lelkesedés. Végtelenül idealista, így mindig valamilyen magasabb, fennkölt célért küzd.





A Twilight szereplői közül a jegy szülötte: Peter Facinelli (Carlisle Cullen) és Jackson Rathbone ( Jasper Hale)

Nincsenek megjegyzések:

A segítségeteket szeretném kérni a cikkemhez. arra lennék kíváncsi, hogy milyen életkor között vagytok ti blog olvasók és blog írók? előre is köszsönöm!

Mielőtt közzéteszem a következő fejezetet(ami még csak most készül), feltegyem ismét az előző két fejezetet?

Hogy tetszik az oldal?

Nekem meg van elektronikusan a Vámpírnaplók 1-2 és a Bel Ami Robert Pattinson új filmjének könyv változata és arra lennék kíváncsi ezek közül melyiket olvasnátok szívesen az oldalon? Elektronikusan még nem olvastam őket, így nem tudom milyen a minőségük.

Helló! Már említettem, hogy a 2. fejezet több, mint 30 oldalas lett wordben, tagolva, ezért szeretném, ha ti döntenétek el nektek, hogy lenne jobb olvasni. Szavazzatok, mert csak rajatok múlik! :) Köszi! :)

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, aki szavazott :) Örülök, hogy tetszik a háttér. Akkor most egy darabig marad ez, sőt lehet ez lesz a végleges, mert szerintem is nagyon jó és illik a történethez is. :) Még egyszer köszönöm mindenkinek! :)

TETSZIK A HÁTTÉR?